FORBEDRINGER

Hvordan vil deres produkter forbedre vår bedrift?

Ditt nye, freshe kontorutstyr vil absolutt ha en positiv innvirkning på dine ansatte på mange ulike måter. Flere av produktene våre, som våre elektriske ståbord og skrivebord, vil ikke bare se estetisk vakre og moderne ut, de vil også forbedre dine kollegaers helse og trivsel. Skrivebord som vår Triton vil forbedre din kroppsholdning og hjertefrekvens, som igjen vil ha en enorm positiv innvirkning på kroppen i det lange løp. Å øke både energinivået og den generelle produktiviteten vil skyte bedriftsresultatene til himmels.

HELSE

Hvordan øker et elektrisk skrivebord arbeidsflyten din?

Visste du at din kroppsholdning kan påvirke ditt humør betydelig? Dersom du jobber i samme sittestilling i 8 timer, kan ditt energinivå og produktivitet reduseres. Derfor kan det å ha muligheten for å stå oppreist være avgjørende for, ikke bare humøret, men også din helse. I tilegg vil det bidra til å redusere risikoen for fedme og hjertesykdom samt forhindre ryggsmerter. Derfor vil vi sterkt anbefale vår Triton Elektriske Skrivebord.

DESIGN

Forny kontoret

Ethvert arbeidsrom bør være innbydende for både sine ansatte og kunder. Estetikk spiller en viktig rolle i å øke den generelle gleden og energien til en bedrift. Å bringe nytt liv til kontoret ditt er en av de beste måtene å gjøre dette på, spesielt med hjelp av nye stilige og ikke minst himmelsk behagelige møbler. Til eksempel vil vårt Laguna skrivebordssett bringe en sterk profesjonell tilstedeværelse til kontoret ditt, samtidig som det beholder en moderne stil med sin skandinaviske minimalisme.

FORDELER

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

 • Enda enklere betalingsalternativ med bankoverføring
 • Motta fakturaer på den mest gunstig måte for ditt regnskap
 • Konstant tilgang til dedikert B2B-team bare ett klikk unna
 • Organisert levering skreddersydd etter din unike forretningsplan
 • Forenklet bestillingsprosess uten behov for kontoer

SPESIALTILBUD

Dobbel rabatt

Midt i vårt pågående salg ønsket vi å overraske deg og din bedrift med noe litt ekstra spesielt. Til ære for vårt nylig presenterte B2B-program, legger vi til en ekstra rabatt for alle våre nye bedriftskunder. Dette betyr at vi kan tilby deg eksklusive priser i tillegg til de du allerede ser på nettsiden vår. Hvordan fungerer dette? Veldig enkelt. Jo flere enheter du kjøper, jo mer sparer du.

LOGISTIKK

Sterk logistisk infrastruktur

Våre Nordina Home lager har enorm plasskapasitet som hjelper oss med å organisere, og effektivt oppfylle, våre bestillinger til rett tid. I tillegg har vi anlegg i ulike land som tillater oss å både utvide og ytterligere forbedre kvaliteten på våre produkter.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er deres produkter så bra for min bedrift?

Forutenom den utmerkede kvaliteten, vil det brede utvalget av farger, justeringer og uovertruffen komfort gjøre våre design ideelle for både restauranter og kontor.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Vi har ingen begrensninger på antall produkter du kan bestille fra oss.

Hvordan vedlikeholder og rengjør jeg stolene mine best?

Da vi har en rik og stor katalog, vil vedlikehold og rengjøring variere fra produkt til produkt. Derfor anbefaler vi å lese i detaljebiten eller “Ofte Stilte Spørsmål” seksjonen på det spesifikke produktet det skulle gjelde.

Kan stolene deres stables?

Selv om ikke alle stolene våre kan stables, er de veldig lette å bære og kan takket være sitt minimalistiske og allsidige design passe inn selv i mindre værelser.

Kan stolene deres endres på?

Ja, vi har flere forskjellige modeller med tre ulike fargevarianter som kan endres ben, armlen og høyde på.

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

 • Discount iconVed kjøp av betydelige summer, kontakt vår B2B-spesialist om rabattmuligheter
 • Star iconDedikert B2B team bare et klikk unna all informasjon
 • Truck iconOrganisert levering skreddersydd unikt etter din bedrift
 • Receipt iconMotta faktura raskt of effektivt for ditt regnskap
 • Cart iconEnkel bestillingsprosess, uten krav om registrering av profil

  Bli bedriftskunde

  Bli bedriftskunde ved å fylle inn feltene nedenfor, og kom i kontakt med våre dyktige B2B spesialister.

  Eller bare send oss en e-post til kundeservice@nordinahome.no