VISJON

Diamanter varer evig

Vi har vært så heldige å hatt gleden av å jobbe med noen av de mest eksklusive diamantmerkene i Storbritannia og USA. Du trenger ikke å være James Bond for å vite at diamanter varer evig, og det er nettopp derfor vi ønsket å dekorere eksklusive rom med våre nydelige møbler.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Føl kjærligheten med Vashi

Om du er på besøk i enten fotballbyen, Manchester eller ikoniske London, vil vi anbefale et besøk hos Vashis Diamant-butikker. Vi mener at alle kunder fortjener elitemøbler i sitt interiør, designet med kjærlighet og lidenskap. I tillegg til de vakre smykkene deres, kan du komme over noen av våre mest populære møbler. La deg gjerne inspirere.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

High-end touch med Valentina Kova

Palm Beach og New York er to steder du definitivt vil finne fantastiske smykker. Valentina Kovas eleganse inspirerte oss til å bidra til deres fantastiske interiør med noen av våre mest eksklusive designs. Vi oppfordrer deg til å ta en titt rundt i deres butikker og kjenn på den luksuriøse følelsen og mens du er der, hvorfor ikke unne deg selv eller dine kjære noe skinnende?

SAMARBEID

Lokale samarbeid

Samarbeidet med ulike eksklusive smykkemerker i våre nærområder gjorde ikke bare at vi utvidet vår virksomheten, men også at vi ble enda mer motiverte og målrettet. Nå er vi mer dedikerte enn noensinne til å realisere flere nye B2B-samarbeid.

SPESIALTILBUD

Dobbel rabatt

Midt i vårt pågående salg ønsket vi å overraske deg og din bedrift med noe litt ekstra spesielt. Til ære for vårt nylig presenterte B2B-program, legger vi til en ekstra rabatt for alle våre nye bedriftskunder. Dette betyr at vi kan tilby deg eksklusive priser i tillegg til de du allerede ser på nettsiden vår. Hvordan fungerer dette? Veldig enkelt. Jo flere enheter du kjøper, jo mer sparer du.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvorfor er deres produkter så bra for min bedrift?

Forutenom den utmerkede kvaliteten, vil det brede utvalget av farger, justeringer og uovertruffen komfort gjøre våre design ideelle for både restauranter og kontor.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Vi har ingen begrensninger på antall produkter du kan bestille fra oss.

Hvordan vedlikeholder og rengjør jeg stolene mine best?

Da vi har en rik og stor katalog, vil vedlikehold og rengjøring variere fra produkt til produkt. Derfor anbefaler vi å lese i detaljebiten eller “Ofte Stilte Spørsmål” seksjonen på det spesifikke produktet det skulle gjelde.

Kan stolene deres stables?

Ikke alle våre stoler kan stables, desverre. For å finne ut om akkurat den stolen du ønsker lar seg stable eller ikke, ta en titt i stolens beskrivelse. Likevel er alle våre stoler designet for å være lettvektig og slanke, noe som gjør de enkle å ommøblere og sette vekk.

Kan stolene deres endres på?

Flere av våre møbler kommer nå i ulike fargevariasjoner, modeller og størrelser. Sjekk ut den du er interessert i for å se dine endringsmuligheter.

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

 • Discount iconVed kjøp av betydelige summer, kontakt vår B2B-spesialist om rabattmuligheter
 • Star iconDedikert B2B team bare et klikk unna all informasjon
 • Truck iconOrganisert levering skreddersydd unikt etter din bedrift
 • Receipt iconMotta faktura raskt of effektivt for ditt regnskap
 • Cart iconEnkel bestillingsprosess, uten krav om registrering av profil

  Bli bedriftskunde

  Bli bedriftskunde ved å fylle inn feltene nedenfor, og kom i kontakt med våre dyktige B2B spesialister.

  Eller bare send oss en e-post til kundeservice@nordinahome.no