Ærklering om Anti-slaveri

Vi skal opptre med integritet og aldri tvinge noen til uautorisert eller ulovlig arbeid mot deres vilje.

Vi skal opptre med absolutt integritet overfor alle våre medarbeidere, og aldri påtvinge eller pålegge dem uautorisert eller ulovlig arbeid mot deres frie vilje. Det er også essensielt at vi motsetter oss verdiene til enhver organisasjon, bedrift eller selskap som på noen som helst måte støtter slaveri eller menneskehandel av noe slag. Du kan se og lese vår offisielle uttalelse på vår nettsside

Barn går på skole, ikke jobb

Alle barn bør lære og leke i stedet for å arbeide. Vi tar alle nødvendige tiltak for å sikre at våre leverandøre aldri bruker arbeidskraft i tidlig alder. Selskapet vårt oppfordrer alle barn til å bare være barn og gjøre det de gjør best, nemlig leke. Derfor er vi utrolig takknemlige for at vi kan donere lego og andre leker til flere lokale barnehager.

Sterke kvinner i ledelsen

Vi mener at ethvert sterkt selskap alltid har sterke kvinner i maktposisjonene. Etterhvert som lederteamet har vokst her i Nordina Home, har vi vært så heldige å få brakt inn enda flere utrolige kvinner i de høyeste posisjoner. Nå er 4 av våre 7 ledere sterke kvinner som er klare til å ta på seg enhver utfordring.

Bærekraftige samarbeidspartnere

Siden alle våre samarbeidspartnere jobber hardt for å holde vårt miljø grønt, bør vi gjøre det samme. Det har alltid vært viktig for oss å samarbeide med selskaper som forbruker sin energi på riktig måte. Dette er en av hovedårsakene til at vi inngikk et samarbeid med Bring, da de i 2020 ble kåret til bransjevinnere innen bærekraft, i tillegg har de ambisiøse og ikke minst, oppnåelige karbon-nøytrale mål i sikte. Dine bestillinger hos oss vil derfor aldri være skadelige for miljøet.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvor mange kvinner er i nøkkelposisjoner i deres bedrift?

Mer enn 50 % av våre ledere og nøkkelmedarbeidere er kvinner.

Hvordan bidrar ditt selskap til miljøet?

Mindre emballasje og det faktum at nå alle våre produkter er av vegansk lær er noen av flere tiltak vi har gjort for å bidra til å redusere drivhuseffekten.

Hvor kan jeg finne deres Uttalelse Om Slavearbeid/Anti-Slaveri Ærklering?

Du kan se hele vår offisielle uttalelse på anti-slaveri ved å klikke her.

Hvordan sparer dere på energi?

I 2024 begynte vårt designteam å bruke en ekstern apptjeneste som outsourcer vårt renderingsarbeid. Dette reduserte strømforbruket vårt eksponentielt.

Hvilke type firma støtter dere?

Vi støtter mange forskjellige bedrifter, men prøver å gjøre mest mulig for helsevesenet og utdanningsinstitusjoner.

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

  • Discount iconVed kjøp av betydelige summer, ta kontakt med vår B2B-spesialist om rabattmuligheter
  • Star iconDedikert B2B team bare et klikk unna all informasjon
  • Truck iconOrganisert levering skreddersydd unikt etter din bedrift
  • Receipt iconMotta faktura raskt of effektivt for ditt regnskap
  • Cart iconEnkel bestillingsprosess, uten krav om registrering av profil