UNIKE TILBUD

Kjære interiørdesigner, Velkommen

Flere av våre bedriftskunder er akkurat som deg, en lidenskapelig interiørdesigner som ønsker å finne de beste alternativene for sitt prosjekt. For å kunne gi interiørarkitekter det beste mulige tilbudet, har vi derfor opprettet spesielle handelskontoer, bare for dere. Føl deg fri til å meld deg inn som bedriftskunde (B2B) hos oss for å få helt spesielle rabatter og andre fordeler.

FORDELER

Få dine eksklusive fordeler

Dersom du er en interiørdesginer, vil du mest sannsynlig lete etter møbler med høy kvalitet. Ved siden av vakre designs, tilbyr våre handelskontoer eksklusive priser og fordeler som bare er tilgjengelige for våre medlemmer. Bli medlem i dag og dra nytte av fordelene selv.

LOGISTIKK

Sterk logistisk infrastruktur

Våre lagerhus har utrolig plasskapasitet som hjelper oss med å organisere, og effektivt oppfylle våre bestillinger til rett tid. I tillegg har vi anlegg i ulike land som tillater oss å både utvide og ytterligere forbedre kvaliteten på våre produkter.

KUNDESERVICE

Kontakt oss for hjelp

Vårt dedikerte B2B team er her for å gi deg alle svarene du trenger fra generelle spørsmål til individuell problemløsning. Vi har sørget for at vårt B2B-program inneholder utallige fordeler og rabatter for alle våre lojale bedriftskunder. Ikke nøl med å nå ut til vår dedikerte B2B spesialister for å bli bedre kjent med oss, våre unike tilbud og for spørsmål.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvorfor gjør deres produkter så bra for handelvirksomheter?

Forutenom den utmerkede kvaliteten, vil det brede utvalget av farger, variasjoner og uovertruffen komfort gjøre våre design ideelle for enhver kunde.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Vi har ingen begrensninger på antall produkter du kan bestille fra oss.

Hvordan vedlikeholder og rengjør jeg stolene mine best?

Da vi har en rik og stor katalog, vil vedlikehold og rengjøring variere fra produkt til produkt. Derfor anbefaler vi å lese i detaljebiten eller “Ofte Stilte Spørsmål” seksjonen på det spesifikke produktet det skulle gjelde.

Kan stolene deres stables?

Selv om ikke alle stolene våre kan stables, er de veldig lette å bære og kan takket være sitt minimalistiske og allsidige design passe inn selv i mindre værelser.

Hvor mange ulike modeller selger dere for B2B catering?

Vi selger fem ulike modeller med tre ulike fargevarianter, med unntak av Evdano-stolen med 7 fargevarianter og Wayner-stolen med 5 fargevarianter.

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

 • Discount iconVed kjøp av betydelige summer, ta kontakt med vår B2B-spesialist om rabattmuligheter
 • Star iconDedikert B2B team bare et klikk unna all informasjon
 • Truck iconOrganisert levering skreddersydd unikt etter din bedrift
 • Receipt iconMotta faktura raskt of effektivt for ditt regnskap
 • Cart iconEnkel bestillingsprosess, uten krav om registrering av profil

  Bli bedriftskunde

  Bli bedriftskunde ved å fylle inn feltene nedenfor, og kom i kontakt med våre dyktige B2B spesialister.

  Eller bare send oss en e-post til kundeservice@nordinahome.no