NETWORKING

Skap nye forhold og relasjoner

Sterke forretningsforhold er utrolig viktig i en bedrift og selskap. Det skaper kjemi og mer positivite resultater på både det individuelle og kollektive nivå. I kontrast til styrerom, er møterom varmere, vennligere og arbeiderne har mindre avstander mellom hverandre. Dette er grunnen for at kontorstolene du velger er utrolig viktig. Ikke bare bør de være estetisk vakre å se på, men de bør også være komfortable for de lengre møtene.

KVALITET

Produktive møterom

Møter kan noen gang være slitsomme, spesielt om de er av den langvarige sorten med tunge tema. Likevel, er det viktig at ditt team ikke mister hverken fokus, produktivitet eller energi. For å gjøre dette litt enklere, har vi holdt hovedfokus på komfort og design på våre kontorstoler. Og takket være våre dyktige håndverkere, kan vi også tilby vår unike “X”-søm, som ikke bare hjelper på komforten, men også sørger for en stabil og jevn luftstrøm som forhindrer svetting og nedsatt komfort etter lange timer.

DESIGN

Dekorer ditt rom

Et godt møterom vil alltid ha en vennlig og innbydende følelse som gjør det enklere å innlede ideér og samtaler. Å dekorere med bare et par grønne planter, personlige dekorobjekter og estetiske, passende kontormøbler vil sørge for en mer fornøyelig opplevelse.

KUNDESERVICE

Kontakt oss for hjelp

Vårt dedikerte B2B team er her for å gi deg alle svarene du trenger fra generelle spørsmål til individuell problemløsning. Vi har sørget for at vårt B2B-program inneholder utallige fordeler og rabatter for alle våre lojale bedriftskunder. Ikke nøl med å nå ut til vår dedikerte B2B spesialister for å bli bedre kjent med oss, våre unike tilbud og for spørsmål.

LOGISTIKK

Sterk logistisk infrastruktur

Våre lagerhus har utrolig plasskapasitet som hjelper oss med å organisere, og effektivt oppfylle våre bestillinger til rett tid. I tillegg har vi anlegg i ulike land som tillater oss å både utvide og ytterligere forbedre kvaliteten på våre produkter.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvilke typer stoler er best for mitt møterom?

Even though we encourage you to choose the chairs you prefer, our office chairs will most likely be the best fit for your meeting room.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Vi har ingen begrensninger på antall produkter du kan bestille fra oss.

Hvorfor er deres produkter så bra for min bedrift?

Forutenom den utmerkede kvaliteten, vil det brede utvalget av farger, variasjoner og uovertruffen komfort gjøre våre design ideelle for både restauranter og kontor.

Hvordan får jeg tilgang til en B2B spesialist?

Ved å bli en av våre Bedriftskunder (B2B), vil du automatisk få tilgang til våre B2B spesialister og mer.

Trenger jeg å bekymre meg for bråk med kontorstolene?

Vi har designet kontorstolene våre for å være så stillegående som mulig. For jevn bevegelse uten støy anbefaler vi vår premiumolje til hjulene som du kan få sammen med kontorstolene.

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

 • Discount iconVed kjøp av betydelige summer, ta kontakt med vår B2B-spesialist om rabattmuligheter
 • Star iconDedikert B2B team bare et klikk unna all informasjon
 • Truck iconOrganisert levering skreddersydd unikt etter din bedrift
 • Receipt iconMotta faktura raskt of effektivt for ditt regnskap
 • Cart iconEnkel bestillingsprosess, uten krav om registrering av profil

  Bli bedriftskunde

  Bli bedriftskunde ved å fylle inn feltene nedenfor, og kom i kontakt med våre dyktige B2B spesialister.

  Eller bare send oss en e-post til kundeservice@nordinahome.no