OPPGRADER DIN RESEPSJON

Oppgrader resepsjonen din

Det spiller ingen rolle om du er en kirurg, kiropraktor eller terapaut. Resepsjonen er alltid det første dine kunder vil møte og er derfor en av de desidert viktigste rommene i en klinikk. For å danne riktig førsteinntrykk er det essensielt at resepsjonen fremstår profesjonell og innbydende. For økt profesjonalitet vil vi anbefale våre uslåelige barstoler og moderne kontorstoler. For å skape et varmere og mer innbydende rom, vil vi anbefale våre majestetiske lenestoler og et par av våre deilige Boucle puter eller Veganske saueskinn for å ytterlige varme opp rommet og gi den innbydende og avslappende velkomsten dine kunder fortjener.

PREMIUM KOMFORT

Gjør dine kunder mer komfortable

Vi vet alle hvor stor rolle komfort spiller i et hvilket som helst helsemiljø. Under våre samarbeid med ulike klinikker har vi innsett at de klinikkene som krever mest komfort er psykolog og terapaut klinikker. Det er ikke bare viktig at behandlingsrommet er varmt og komfortabelt, men også venterommet. Derfor har vi i våre brede katalog flere muligheter for deg som ønsker en komfortabel og avslappet stemning for dine kunder.

BREDT UTVALG

Velg ditt interiør

Som ethvert annet interiør, trenger enhver klikks interiør også å skille seg ut fra de andre. Vi vil alltids anbefale våre ergonomiske kontorstoler og elektriske skrivebord for klinikker da det er viktig at de som hjelper andre, ikke trenger plages unødvendig på jobb. Selv om en klassisk kontorstol eller våre barstoler er midt i blinken for resepsjonen, har vi også flere, mer uformelle alternativer i ulike farger og former for møterom og ansatterom.

REDUSERER STRESS

Beroligende farger

Flere studier viser av 8 av 10 føler seg stresset mens de venter på telefon fra lege, terapaut eller lignende. Dette betyr altså at flere kunder opplever stress før de engang har ankommet klinikken. Dette er også årsaken for at flere og flere private klinikker har innført varmere og flere farger i deres lokaler. Å ha et rom i klinisk helhvitt, kan nemlig virke skremmende for mange. Vårt mål er å bringe den varmen og fargen noen lokaler trenger, uten å miste profesjonalitet eller legitimitet. I våre brede katalog kan du fritt bla mellom våre fantastiske produkter og enkelt bytte farger, variasjoner og andre særpreg for å skreddersy interiøret for akkurat din klinikk.

IVARETATT

B2B program for private klinikker

Vi hos Nordina Home er takknemlig for alle de fine opplevelsene vi har fått delt med våre B2B kunder gjennom salg av våre ikoniske designs over hele Europa. Her hos Nordina Home jobber vi konstant for å alltid forbedre vår kundeservice og støtte, da også for våre kjære B2B kunder i helsemiljøet.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvilke stoler er best for min klinikk?

Mens en komfortabel stol som vår Hayla eller Wolfgang kan være ideel for ditt venterom, vil vi anbefale våre kontorstoler for bak resepsjonen. Samtidig vil nok den perfekte stol for undersøkelsesrommet være vår barstol.

Bortsett fra stoler, hvilke andre møbler kan jeg ha i klinikken?

Heve/senke skrivebord kan være akkurat det ditt kontor trenger for å øke motivasjon, produktivitet og helse. Med minimalistiske, vakre linjer vil våre heve/senke skrivebord enkelt kunne brukes som både arbeidsbord, oppbevaring og for dekorasjoner og pynt.

Trenger jeg å bekymre meg for bråk med kontorstolene?

Vi har designet våre kontorstoler for å være så stillegående som mulig. For jevn bevegelse uten støy anbefaler vi vår premiumolje til hjulene som kan fås her.

Hvilken stol bør jeg bruke for mitt terapaut kontor?

For et kontor hvor tyngre og intime problemer skal diskuteres, er det viktig å være uten distraksjoner. Å ha en komfortabel og pålitelig kontorstol kan være en av de enkleste måtene å unngå distraksjoner på. Vi vil varmt anbefale våre “Executive”- kontorstoler for dette tilfellet, da de ikke bare er komfortable og vakre, uten å stjele for mye oppmerksomhet, men også beholder profesjonaliteten.

Hvordan får jeg tilgang til en B2B spesialist?

Ved å bli B2B-kunde hos oss får du umiddelbart tilgang til våre spesialister og mer til.

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

 • Discount iconVed kjøp av betydelige summer, kontakt vår B2B-spesialist om rabattmuligheter
 • Star iconDedikert B2B team bare et klikk unna all informasjon
 • Truck iconOrganisert levering skreddersydd unikt etter din bedrift
 • Receipt iconMotta faktura raskt of effektivt for ditt regnskap
 • Cart iconEnkel bestillingsprosess, uten krav om registrering av profil

  Bli bedriftskunde

  Bli bedriftskunde ved å fylle inn feltene nedenfor, og kom i kontakt med våre dyktige B2B spesialister.

  Eller bare send oss en e-post til kundeservice@nordinahome.no