KUNDEBEHANDLING

Imponer dine kunder

Dine kunder fortjener kun den beste opplevelsen, noe vi mer enn gjerne vil være med på å forenkle. Med tiden ser vi en tydelig trend i våre marked over både Europa og USA, hvor skandinavisk inspirerte møbler og design stadig øker i popularitet. Ved siden av deres vakre, minimalistiske linjer er det skandinaviske designet også kjent for å være utrolig praktisk og holdbart.

STØTTE

Velg riktige møbler

Som en restaurant vil du ha mange ulike møbeler, stiler og fargepallett å velge mellom. For å reflektere restaurantens merkevare og dra inn så mange kunder som mulig, er det essensielt at en velger riktig. Om du har bestemt deg for en mer klassisk, vintage stil, vil vår Crossback Spisestol være et godt alternativ. Dersom du er ute etter et mer moderne og minimalistisk alternativ, vil vi anbefale vår Wolfgang Spisestol. Ta gjerne en titt i vår katalog for å finne din perfekte match.

BRUKEROPPLEVELSE

Skreddersydd etter deg

Som bedrift har vi i takt med våre lojale bedriftskunder vokst i mange år. Større bestillinger har fått oss til å skifte fokus, ikke bare mot privatpersoner, men også mot bedriftskunder (B2B) som eier restauranter og har andre typer krav. Etter hver som årene har gått, har programmet blitt utviklet og forbedret ytterliger, noe som gjør det enda enklere og bedre for oss og våre bedriftskunders samarbeid.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Mowgli Street Food

“Deres Crossback Spisestoler glir rett inn i vår restaurant og ble en utmerket match. Våre lokaler er vintage i design og består for det meste av treverk og andre narturlige elementer, derfor passer stolene perfekt for oss. Dessuten var hele handleopplevelsen gjort veldig enkel for oss, tusen takk.”

SPESIALTILBUD

Dobbel rabatt

Midt i vårt pågående salg ønsket vi å overraske deg og din bedrift med noe litt ekstra spesielt. Til ære for vårt nylig presenterte B2B-program, legger vi til en ekstra rabatt for alle våre nye bedriftskunder. Dette betyr at vi kan tilby deg eksklusive priser i tillegg til de du allerede ser på nettsiden vår. Hvordan fungerer dette? Veldig enkelt. Jo flere enheter du kjøper, jo mer sparer du.

LOGISTIKK

Sterk logistisk infrastruktur

Våre Nordina Home lager har enorm plasskapasitet som hjelper oss med å organisere, og effektivt oppfylle, våre bestillinger til rett tid. I tillegg har vi anlegg i ulike land som tillater oss å konstant både utvide og ytterligere forbedre kvaliteten på våre produkter.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvilke typer stoler er best for min restaurant?

Basert på våre bedriftskunders handlevaner, vil vi anbefale vår Diona Spisestol eller Wolfgang Spisestol. For å finne ut hvilke stoler som best vil passe for din spesifikke restaurant, ikke nøl med å kontakte din personlige B2B-spesialist som også har god erfaring innen design.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Vi har ingen begrensninger på antall produkter du kan bestille fra oss.

Kan stolene deres stables?

Ikke alle våre stoler kan stables, desverre. For å finne ut om akkurat den stolen du ønsker lar seg stable eller ikke, ta en titt i stolens beskrivelse. Likevel er alle våre stoler designet for å være lettvektig og slanke, noe som gjør de enkle å ommøblere og sette vekk.

Kan spisestolene deres endres på?

Ja, vi har flere forskjellige modeller med tre eller flere ulike fargevarianter og ben som kan tilpasses etter eget ønske.

Hvorfor er deres produkter så bra for min bedrift?

Forutenom den utmerkede kvaliteten, vil det brede utvalget av farger, justeringer og uovertruffen komfort gjøre våre design ideelle for både restauranter og kontor.

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

 • Discount iconVed kjøp av betydelige summer, kontakt vår B2B-spesialist om rabattmuligheter
 • Star iconDedikert B2B team bare et klikk unna all informasjon
 • Truck iconOrganisert levering skreddersydd unikt etter din bedrift
 • Receipt iconMotta faktura raskt of effektivt for ditt regnskap
 • Cart iconEnkel bestillingsprosess, uten krav om registrering av profil

  Bli bedriftskunde

  Bli bedriftskunde ved å fylle inn feltene nedenfor, og kom i kontakt med våre dyktige B2B spesialister.

  Eller bare send oss en e-post til kundeservice@nordinahome.no