VISJON

Kjære leder, imponer ditt team

Styrerommet er der du gjør fremskritt, når dine mål og imponerer dine kolleger. Dine ideer, ferdigheter og lidenskaper blir presentert og evaluert. Styrerommet er uten tvil et sted du må være inspirert, effektiv og på topp.

STRUKTUR

Profesjonell styling

Styling av styrerommet krever en litt annen tilnærming enn i andre forretningslokaler. Færre stoler, mer plass mellom stolene og en strukturert estetikk gir styrerommet et tydelig profesjonelt uttrykk. Dette er absolutt nødvendig når viktige beslutninger skal diskuteres. I tillegg til en førsteklasses komfort vil våre kontorstoler også gi styrerommet ditt et profesjonelle utseende samtidig som de varer.

INTERIØRDESIGN

Møblér styrerommet ditt

Det er ingen enkel oppgave å møblere styrerommet, men vi har en løsning. Våre kontorstoler er nemlig ikke bare designet for å være pene eller praktiske, de er også utviklet for å gi deg den støtten og komforten du trenger til enhver tid.

KUNDESERVICE

Kontakt oss hvis du trenger hjelp

Vårt dedikerte B2B-team er her for å gi deg alle de svarene du trenger. Ikke nøl med å kontakte dem når du trenger hjelp. De står alltid til din tjeneste med alt fra generelle henvendelser til mer spesifikke problemløsninger.

LOGISTIKK

Sterk logistisk infrastruktur

Våre Nordina Home lager har enorm plasskapasitet som hjelper oss med å organisere, og effektivt oppfylle, våre bestillinger til rett tid. I tillegg har vi anlegg i ulike land som tillater oss å båed utvide og ytterligere forbedre kvaliteten på våre produkter.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke stoler vil passe best for mitt styrerom?

Selv om vi oppfordrer deg til å velge de stolene du foretrekker, vil våre kontorstoler mest sannsynlig passe best til styrerommet ditt.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Vi har ingen faktisk grense for hvor mange varer du kan bestille.

Hvorfor er deres produkter så bra for min bedrift?

I tillegg til at stolene er av en førsteklasses kvalitet, er de ideelle for kontorområder, resturanter og serveringssteder på grunn av sitt store utvalg av farger og uovertrufne komfort.

Hvordan får jeg tilgang til en B2B spesialist?

Ved å bli B2B-kunde (bedriftskunde) hos oss får du umiddelbart tilgang til våre spesialister og mer til. Du får enkelt tilgang til våre B2B spesialister gjennom å registere deg som bedriftskunde nedenfor

Trenger jeg å bekymre meg for bråk med kontorstolene?

Vi har designet våre kontorstoler for å være så stillegående som mulig. For jevn bevegelse uten støy anbefaler vi vår premiumolje til hjulene som kan fås her

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

 • Discount iconVed kjøp av betydelige summer, kontakt vår B2B-spesialist om rabattmuligheter
 • Star iconDedikert B2B team bare et klikk unna all informasjon
 • Truck iconOrganisert levering skreddersydd unikt etter din bedrift
 • Receipt iconMotta faktura raskt of effektivt for ditt regnskap
 • Cart iconEnkel bestillingsprosess, uten krav om registrering av profil

  Bli bedriftskunde

  Bli bedriftskunde ved å fylle inn feltene nedenfor, og kom i kontakt med våre dyktige B2B spesialister.

  Eller bare send oss en e-post til kundeservice@nordinahome.no