VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Samarbeid med Trinity College

I samarbeid med et av de beste universitetene i Irland har vi gått sammen om å tilby studentene deres stoler av ypperste kvalitet. Vi er takknemlig over å være akkreditert som en av deres møbelleverandører. For å oppfylle alle kvalitets- og lovkrav har håndverkerne våre kombinert mange års erfaring med naturlige materialer for å skape uovertruffen kvalitet samkjørt med bærekraft.

KVALITET

Profesjonell standard

Hvert store samarbeid pusher oss til å levere enda mer når det gjelder kvaliteten på våre tjenester og produkter. Med hovedfokus på alle våre kunder som er studenter, ønsker vi å gi dem noe spesielt og praktisk. Fantastisk holdbarhet kombinert med vakker estetikk vil ikke bare oppgradere interiøret ditt, men også øke fokuset ditt i de lange studietimene.

VISJON

Investerer i fremtiden

Det er et stort ansvar å se til unges fremtid, men også en stor ære. Dette privilegiet inspirerte oss til å gi riktig hjelp til alle irske studenter som trenger en komfortabel stol i en vanskelig situasjon. Med både fantastisk stabilitet og utholdenhet er kontorstolen vår designet for å tåle tidens tann og gi deg den hjelpen du trenger.

KUNDESERVICE

Du fortjener førsteklasses komfort

Du trenger ikke å gå på det mest prestisjefylte universitetet for å fortjene førsteklasses komfort. Siden mange studenter velger å studere hjemmefra, er det jo da en perfekt anledning til å oppgradere studieutstyret. Skaff deg en kombinasjon av et godt, holdbart og ikke minst estetisk, skrivebord med en matchende stol for å maksimere produktiviteten, effektiviteten og motivasjonen din.

SPESIALTILBUD

Dobbel rabatt

Midt i vårt pågående salg ønsket vi å overraske deg og din bedrift med noe litt ekstra spesielt. Til ære for vårt nylig presenterte B2B-program, legger vi til en ekstra rabatt for alle våre nye bedriftskunder. Dette betyr at vi kan tilby deg eksklusive priser i tillegg til de du allerede ser på nettsiden vår. Hvordan fungerer dette? Veldig enkelt. Jo flere enheter du kjøper, jo mer sparer du.

LOGISTIKK

Sterk logistisk infrastruktur

Våre Nordina Home lager har enorm plasskapasitet som hjelper oss med å organisere, og effektivt oppfylle, våre bestillinger til rett tid. I tillegg har vi anlegg i ulike land som tillater oss å konstant både utvide og ytterligere forbedre kvaliteten på våre produkter.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvorfor er deres produkter så bra for min bedrift?

Forutenom den utmerkede kvaliteten, vil det brede utvalget av farger, justeringer og uovertruffen komfort gjøre våre design ideelle for både restauranter og kontor.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Vi har ingen begrensninger på antall produkter du kan bestille fra oss.

Hvordan vedlikeholder og rengjør jeg stolene mine best?

Da vi har en rik og stor katalog, vil vedlikehold og rengjøring variere fra produkt til produkt. Derfor anbefaler vi å lese i detaljebiten eller “Ofte Stilte Spørsmål” seksjonen på det spesifikke produktet det skulle gjelde.

Kan stolene deres stables?

Ikke alle våre stoler kan stables, desverre. For å finne ut om akkurat den stolen du ønsker lar seg stable eller ikke, ta en titt i stolens beskrivelse. Likevel er alle våre stoler designet for å være lettvektig og slanke, noe som gjør de enkle å ommøblere og sette vekk.

Kan stolene deres endres på?

Flere av våre møbler kommer nå i ulike fargevariasjoner, modeller og størrelser. Sjekk ut den du er interessert i for å se dine endringsmuligheter.

Hvilke fordeler får jeg som bedriftskunde?

 • Discount iconVed kjøp av betydelige summer, kontakt vår B2B-spesialist om rabattmuligheter
 • Star iconDedikert B2B team bare et klikk unna all informasjon
 • Truck iconOrganisert levering skreddersydd unikt etter din bedrift
 • Receipt iconMotta faktura raskt of effektivt for ditt regnskap
 • Cart iconEnkel bestillingsprosess, uten krav om registrering av profil

  Bli bedriftskunde

  Bli bedriftskunde ved å fylle inn feltene nedenfor, og kom i kontakt med våre dyktige B2B spesialister.

  Eller bare send oss en e-post til kundeservice@nordinahome.no