Sterke kvinner driver virksomheten vår.

Vi tror at enhver sterk virksomhet alltid har sterke kvinner i maktposisjoner. Etter hvert som Nordina Home-ledelsen vår utvidet seg gjennom årene, tok vi flere utrolige kvinner inn i beslutningstakende posisjoner. Nå er 4 av 7 av våre ledere sterke kvinner klare til å ta på seg enhver utfordrende oppgave.

Støtte nybakte mødre.

Å ha våre vakre mødre sterkt involvert i virksomheten er alltid vår prioritet. Etter fødselen avskjærer mange bedrifter nye mødre fra hverdagslige arbeidshendelser. Vi oppfordrer våre kvinner til å være involvert i virksomheten så mye som mulig i løpet av fødselspermisjonen ved å gi dem en mulighet til å jobbe 8 timer i uken hvis de velger det.

Våre kvinner er dyktige.

Ferdigheter er avgjørende for å gjøre virksomheten vår vellykket i mange år fremover. Det er nettopp derfor mer enn 50 % av kvinnene sitter i maktposisjoner. Vi må verdsette hvert individ basert på ferdighetsnivåer, og vi er stolte over å ha så mange utrolige kvinner som tar de mest krevende daglige utfordringene.

Handlinger fremfor ord.

Forpliktet til resultater, vil vi sørge for at hver enkelt avdeling fungerer i perfekt koordinering med hverandre. Som ledere for våre logistikk-, regnskaps-, kundeservice- og produksjonsavdelinger, har våre kvinner et stort ansvar for hver fortjeneste som kommer inn i virksomheten vår. Vi har vokst oss sterke i fem år nå, noe som bare viser resultatene av vårt harde arbeid gjennom årene.