VÅR VISJON

En historie om fortreffelighet

Noe av det første du bør vite om oss i Nordina Home er at vi mener eksklusive møbler skal være tilgjengelig for alle. Det pusher oss hver dag et steg nærmere dette felles målet vårt. Våre bilder er levende, og vil få deg til å føle duften og teksturen av skandinavisk natur. Vi er enda et ungt selskap som ledes av erfarne ledere med over 20 år i bransjen. Vi er spesialister på skandinavisk mid-century modern design, men lar også inspirere av Japandi, Fransk Country og flere andre designstiler. Vi har hovedbase i London og har nettbutikker over Europa og USA, likevel har vi gode avtaler med Bring og lager i nærheten som gjør det enkelt å sende varer over. Med Nordina Home kan du enkelt forvandle ethvert rom til et hjem.

VÅRE DESIGN

Design ditt drømmehjem

Vi er overbevist om at interiørdesign og innredning er en av de beste måtene for å få uttrykt din sanne personlighet og samtidig få hjemmet til å føles som ditt hjem. En av måtene å gjøre det på er ved hjelp av upåklagelig skjønnhet og funksjonell simplisme i moderne mid-century design. Født fra kreativitet, er dette moderne designet tidløst og er den perfekte kombinasjon av tradisjonelt og moderne, i og utenfor hjemmet ditt. Ved å blande ulike stiler og materialer, gjenskaper vi mid-century moderns karakter. Moderne mid-centurys uanstrengte estetikk gjør ethvert interiør mer eksklusivt, vakkert og komfortabelt.

VÅR BÆREKRAFT

Bra for deg, bedre for jorden

Jorden trenger absolutt ikke lide for at du skal kunne få moderne design møbler. Derfor er alle møblene våre nøye håndlaget av kun de beste veganske materialer, noe som i stor grad hjelper med å redusere karbonavtrykket. I tillegg vil vår gode kvalitet sørge for at du unngår unødvendige oppgraderinger eller kjøp av samme design eller møbel da våre designs er spesielt utviklet for å vare. Ved å kjøpe miljøvennlige møbler, bidrar du til den essensielle faktoren for bærekraft og investerer i vakre møbler som er designet for å tåle tidens tann.

Oppdag mer